WordPress Bahasa Jawa – Sugeng Rawuh

Gak nyangka kalau ada juga yang ngembangin WordPress versi Bahasa Jawa. Kalau bahasa Indonesia mungkin masih wajar-wajar saja, tapi kalau bahasa jawa kelihatannya terlalu aneh dan lucu coba saja baca intronya di http://jv.wordpress.org/. Yang ora jawa saja mungkin tidak 100% dong.

WordPress punika platform panerbitan piyambak sing semantik, sing fokus nenggon estetika, standar web, lan panganggonan. WordPress kui gratis, sanajan mangkono  saktenane ora iso diitung regane.

Cekak aosipun tembung, WordPress kui opo sing Sampeyan butuhne wayah kepengin nyambut gawe nganggo blog.

WordPress bahasa jawa ini sudah ada sampai versi wordpress yang terakhir versi 2.9.2.

Monggo diunduh

4 thoughts on “WordPress Bahasa Jawa – Sugeng Rawuh”

  1. minangka tiyang jawi, ati kula mongkok…..
    jebule taksih wonten tiyang ingkang paring kawigaten marang kabudayan lan basa jawi…
    pertahankan!!!!!

    Reply

Leave a Comment